ULTRAVIOLET ER ÅRETS FARVE I 2018

ULTRAVIOLET ER ÅRETS FARVE I 2018, latex balloner med helium

ULTRAVIOLET ER ÅRETS FARVE I 2018

ULTRAVIOLET ER ÅRETS FARVE I 2018

Ifølge den amerikanske virksomhed og farvemastondont Pantone er ultraviolet årets farve i 2018, som beskriver farven som kompleks, eventyrlysten og opfindsom. Mange forbinder musikere som Prince, Jimi Hendrix og David Bowie med den ultraviolette farve, der blev et symbol på og inspirerede mange til at tænke anderledes og flytte grænser igennem kreativitet, herunder altså i høj grad musikken.

Hos XL-Balloner er vi kæmpefans af den ultraviolette farve, og derfor har vi udvidet vores sortiment med ultraviolette balloner til enhver lejlighed her i 2018. Vil du sætte kulør på den kommende fest, står vi klar med farverige balloner, som med sikkerhed skaber stemning og godt humør.

Se vores udvalg af balloner i årets farve her

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *