Den bubble ballon er populær og giver masser af muligheder

bubble balloner

Den bubble ballon er populær og giver masser af muligheder

Den bubble ballon er populær og giver masser af muligheder

Balloner er festlige til at pynte op til særlige begivenheder eller fester, og her er der især en bestemt form for ballon, der er populær – nemlig den bubble ballon. Der er god grund til, at denne type ballon er in, da den giver masser af muligheder til at skabe variation og personlighed. Ballonen kan fyldes med fjer, konfetti eller mange små balloner. Dette giver et anderledes og flot udtryk, og man kan nemt tilpasse ballonen, således den passer præcis til den ønskede lejlighed. Anvendes ballonerne for eksempel til et baby shower, barnedåb eller navngivningsfest, kan fjerene, konfettien eller de mindre balloners farve vælges efter barnets køn.

Bubble Ballon – egen tekst og farvevalg

Den klare ballon er lavet af plastik og kaldes Bubble Ballon. Den fås i to størrelser, og man kan derfor vælge, om den skal være 50 eller 60 cm – eller måkse de to størrelser sammen for at skabe dynamik. Ballonen kan personliggøres yderligere ved at få skrevet egen tekst på selve ballonen. Tekstfarven kan selvfølgelig vælges også, således man får præcis det tryk på ballonen, som man ønsker. Ønsker du at personliggøre dig egen ballon og dermed få en unik dekoration, kan du få ballonen tilsendt med posten.

Se flere billeder her

 

Bubble ballon kan ikke købes via webshoppen, kun på bestilling.

Priser:

50 cm. ballon med navnet, små balloner og sløjfe- 140 DKK

50 cm. ballon med navnet, fjer og sløjfe – 160 DKK

Ekstra tekst på ballonen koster 30 kr.

60 cm. ballon med print og din egen tekst – 200 DKK

50 cm. ballon med navnet, små balloner og tyl- 150 DKK

50 cm. ballon med navnet, fjer og tyl- 170 DKK

Forsendelse til pakkeshop koster 80 DKK

Hent selv fra Solsortevej 10, 6823, Ansager – gratis

Vær opmærksom at Bubble ballon samt andre balloner med helium sendes efter fuld betaling

 

Skriv til os venligst for at bestille

Del dette indlæg

Comment (1)

  • Faith Svar

    Jeg vil gerne have stort hvide ballon og små lysråd balloner inden. Også skal der stå 1’ birthday Melanie

    30.08.2018 ved 12:32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *