Trustpilot
Gratis fragt ved køb over 450 kr.
Fragt fra 35 kr.
Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage

Ballondrop

Ballondrop er en underholdende og anderledes måde at afslutte et event på, og det er helt sikkert med til at sørge for den gode stemning. Står du eksempelvis og mangler en grande finale til en koncert, er ballondrop en helt genial løsning. Så vil publikum blive ramt af en regnbyge af flotte balloner, og det ser både godt ud og er samtidig sjovt for de deltagende.

Når man laver et ballondrop samler man massevis af balloner i et net, som sættes fast i loftet. Skal der til dette bruges lift eller stige, er det dit eget ansvar som kunde, men vi står for alt det andet. Til nettet er der fastgjort en snor, og når du så trækker i dén, falder alle ballonerne ned på samme tid. Det vil sige, at du kan tilpasse det, så det eksempelvis passer til musikken i baggrunden, eller du og gæsterne kan lave en fælles nedtælling til ballondroppet.

Lad det regne med balloner!

Ballondrop kan også bruges til tilfældigt at uddele gavekort eller andre præmier på. Det gør man ved at lægge gavekort ind i nogle af ballonerne og så skal de deltagende gæster sprænge ballonerne for at se, om de har været så heldige at gribe én af vinderballonerne. Det er en sjov måde at lave en lille konkurrence ud af det på, og det gør en tilfældig præmieudtrækning lidt mere underholdende, end hvis hver enkelte gæst eksempelvis bare havde fået en lodseddel.

Hvis du vil have en gimmick til dit arrangement, er dette altså et oplagt valg. Det er sjovt for børn såvel som voksne, så det kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Også på diskoteker bruges det ofte, da det ser godt ud med et hav af balloner på dansegulvet, og til koncerter er det altså også et genialt finishing touch.

Vores priser på et ballondrop:

  • 500 balloner – 3200 kr. inklusiv moms og eksklusiv kørsel
  • 1000 balloner – 4300 kr. inklusiv moms og eksklusiv kørsel
  • Skal der være flere end 1000 balloner, så kontakt os for pris
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website
OK
Privatlivspolitik