Ballonport

Ballonporte er den perfekte måde at byde dine gæster velkommen til dit event på. Hvad end det er en privat fest eller eksempelvis åbningen af din nye butik, er det helt ideelt at få lavet en ballonport, som – måske ligefrem sammen med en rød løber – kan være med til at hilse gæsterne velkommen. Er det i privaten, kan du få den lavet i dine yndlingsfarver eller farver, som passer til festens tema, og er det til åbningen af en butik, er det helt oplagt at få ballonporten lavet i samme farver som butikkens logo. Du kan nemlig tilpasse en ballonport lige nøjagtigt til dine specifikke behov og ønsker. 

Som æresport er det også en mulighed at skifte den klassiske model ud med en i balloner. Det er en anderledes og kreativ måde at gøre det på, og det vil der helt sikkert være mange brudepar, der sætter pris på. Hvad end det er til selve brylluppet eller til eksempelvis fejringen af guld- eller sølvbrylluppet, kan det være sjovt at gøre noget lidt ud over det sædvanlige for at fejre det smukke par. Det kan du vælge at gøre med en fin ballonport.

ballonport

Når du bestiller din ballonport, vælger du selv både farver og størrelse. Du kan altså tilpasse porten, så den passer til den specifikke situation, og dermed er det altid muligt at få lavet en ballonport, som er helt perfekt. Tilmed koster den blot 1450 kr. (ca. 6 meter) + transport. Prisen inkluderer moms.

Hvis du vil gøre noget særligt ud af festen, er det altså oplagt at få lavet en ballonport. Sådan en kan du bestille lige her.