XL-balloner
SE INDKØBSVOGN 0
Levering 1-2 dageGratis fragt ved køb over 400 kr.

Ballondekorationer

Vores speciale er balloner, og vores store sortiment inkluderer alt i ballon dekorationer. Vores produkter og opsætninger både vælges og skabes til events, og derfor har vi bred variation i vores udvalg, både i motiver, farver og opsætninger, så vi kan hjælpe med at lave de perfekte ballon dekorationer til dit event eller fest.

Vi har mange års erfaring i ballondekorationer samt praktik hos verdens bedste ballonkunster.
Vores størreste ballon projekt var i 2020 sammen med vores kollegaer hvor vi pustede ca. 30 000 stk balloner op for at lave kæmpe store ballondekorationer.

Hvis der skulle være spørgsmål omkring udvalget, specielle idéer eller ønsker, eller du måske mangler et tilbud eller et forslag, så tøv endelig ikke med at stille et par spørgsmål eller ringe til os, så finder vi, sammen, det produkt der passer bedst til dig.

Vi leverer vores dekorationer i hele Danmark.

Ballonbuketter kan bruges til mange forskellige begivenheder. For eksempel til jubilæum, konfirmation, temafødselsdag, bryllup, borddekoration.

Noget af det største i livet er at blive forældre – uanset om det er første, andet eller tredje barn. Derfor er der mange festligheder forbundet med at blive forældre, således man virkelig kan fejre denne gave i livet.

Vores opsætninger laves specifikt til din begivenhed, og derfor har vi bred variation i vores udvalg af balloner til fødselsdag, så både motivet, farverne og opsætningen kommer til at passe helt perfekt til dig og dine ønsker – uanset hvor skøre eller specielle de måtte være.

Vi har både fantasi, erfaring og mange balloner til bryllup til at hjælpe med at få dit bryllup til at være præcis det du skulle ønske.

Konfirmation er en stor dag i de flestes liv. Vi hjælper gerne med både gulv- og borddekorationer, i de farver der ønskes, uanset om du foretrækker et ungdommeligt, farverigt udtryk, eller en mere voksen, diskret oppyntning, og sørger for at den store dag bliver endnu mere speciel

 

 

 

 

Første åbningsdag/reception/åbent hus

 

Skal der ekstra knald på virksomhedens åbningsdag, fødselsdag eller under udsalget, så har vi løsningen. Vores ballondekorationer er ikke bare festlige – de er et kæmpe hit, og har en magnetisk tiltrækning på forbipasserende kunder. Der er nemlig ikke noget så dragende som farverige ballondekorationer.

 

 

 

 

Få et tilbud

Se flere billeder her

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.

OK Privatlivspolitik