XL-balloner
20 82 80 47 ma.-fr. 9:00-16:00
SE INDKØBSVOGN 0
Fragt fra 39 kr.Gratis fragt ved køb over 400 kr.

Ballondekorationer til konfirmation

 

Konfirmation er en stor dag i de flestes liv. Vi har mange års erfaring i ballondekorationer. Vi hjælper gerne med både ballondekorationer og borddekorationer, i de farver der ønskes, uanset om du foretrækker et ungdommeligt, farverigt udtryk, eller en mere voksen, diskret oppyntning, og sørger for at den store dag bliver endnu mere speciel.

Har du brug for hjælp, tilbyder vi at komme og pynte op. På denne måde er du sikker på at få superflotte ballondekorationer, som passer præcis til konfirmation, og du vil derudover få mere tid til alle de andre af festens gøremål. Herved kan du have mere tid til at sende indbydelser, købe ind, lave mad, gøre rent og nyde gæsternes selskab til festen.

Du har selvfølgelig også altid mulighed for at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Om end det er omkring forsendelse, personliggørelse af produkter, størrelser, udvalg, hjælp til pyntning eller andre spørgsmål, står vi altid klar til at besvare dem og hjælpe dig. Vi ønsker blot, at du får lige præcis den fest, som du ønsker dig.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.

OK Privatlivspolitik