XL-balloner
20 82 80 47 ma.-fr. 9:00-16:00
SE INDKØBSVOGN 0
Fragt fra 39 kr.Gratis fragt ved køb over 400 kr.

Ballonport

Ballonporte er den perfekte måde at byde dine gæster velkommen til dit event på.

Hvad end det er en privat fest eller eksempelvis åbningen af din nye butik, er det helt ideelt at få lavet en ballonport eller såkald ballonbue, som – måske ligefrem sammen med en rød løber – kan være med til at hilse gæsterne velkommen. Er det i privaten, kan du få den lavet i dine yndlingsfarver eller farver, som passer til festens tema, og er det til åbningen af en butik, er det helt oplagt at få ballonporten lavet i samme farver som butikkens logo. Du kan nemlig tilpasse en ballonport lige nøjagtigt til dine specifikke behov og ønsker. 

Som æresport er det også en mulighed at skifte den klassiske model ud med en i ballonbue. Det er en anderledes og kreativ måde at gøre det på, og det vil der helt sikkert være mange brudepar, der sætter pris på. Hvad end det er til selve brylluppet eller til eksempelvis fejringen af guld- eller sølvbrylluppet, kan det være sjovt at gøre noget lidt ud over det sædvanlige for at fejre det smukke par. Det kan du vælge at gøre med en fin ballonport.

Forskellige stiller farver og størrelser

Når du bestiller din ballonport, vælger du selv både farver og størrelse. Du kan altså tilpasse porten, så den passer til den specifikke situation, og dermed er det altid muligt at få lavet en ballonport, som er helt perfekt. Tilmed koster den blot 1450 kr. (ca. 6 meter) + transport. Prisen er eksklusiv moms.

Hvis du vil gøre noget særligt ud af festen, er det altså oplagt at få lavet en ballonport. Sådan en kan du bestille lige her.

Vi arbejde med private og erhverv kunde i hele Danmark

XL-balloner har mange år erfaring med balloner og har mange tilfredse kunder i hele lande. Vi samler mange positive anmeldelser på sociale netværk Trustpilot og på Google!  Det er nemt at finde dem.

↓ Se hvordan kan ballonport se ud ↓

Ballonport der placeret udenfor

Ballonport der placeret udenfor

Ballonport foran butik indgang

Ballonport foran butik indgang

Ballonport der placeret indendørs

Ballonport der placeret indendørs

✔ Bemærk: alle bileder er fra vores projekter 

Se flere billeder her

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.

OK Privatlivspolitik