XL-balloner
20 82 80 47
SE INDKØBSVOGN 0
Levering 1-2 dageGratis fragt ved køb over 400 kr.

Ballondekorationer til alle fester - få et tilbud

Skal du holde fest, og vil du gerne gøre noget særligt ud af det, har du mulighed for at bestille flotte heliumballoner her hos os. Vi har erfaring med ballondekoprationer i hele landet, hvorfor du altid kan kontakte os, hvis du er interesseret i at sætte lidt ekstra kulør på tilværelsen til både hverdag og fest.

Skal du åbne en butik, holde reception, fødselsdag eller noget helt fjerde, leverer vi gerne heliumballoner og ballondekorationer efter eget ønske, hvor der er et væld af forskellige muligheder. Vi kommer gerne og pynter op med ballon dekorationer for dig, så du får en hel unik ballonudsmykning.

Har du et budget?

Har du et budget til udsmykning og pynt? Det har alle – for der er altid en grænse for, hvor meget du ønsker at spendere. Ved at være konkret kan vi skræddersy ud fra dit budget og dine ønsker, så du får den bedste løsning til din økonomi.

Hvorfor spørger vi om dit budget?

Fordi vi holder af balloner og kan se mange muligheder i såvel afstøbninger og kreationer. Hvis vi kender dit budget, ved vi, hvad vi har til kreativ udfoldelse og som holder sig inden for dine økonomiske rammer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få yderligere infirmation.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.

OK Privatlivspolitik