logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Balloner som kunst

Ballon opsætning

Ballon dekorationer er populære som aldrig før, hvor de ses til alskens events, fødselsdage, receptioner, bryllupper, barnedåb og andre festlige lejligheder. Vi mærker tydeligt en stigende efterspørgsel – især på organiske ballondekorationer.

Et øget fokus på klimaet har gjort, at vi er blevet mere bevidste om, hvordan vi anvender naturens ressourcer. Derfor forhandler vi balloner, der er særdeles miljøvenlige. Der er bestemt også sket noget med størrelsen af disse ballondekorationer. Det ser vi ofte i forbindelse med større begivenheder for private, men også for virksomheder


Få miljøvenlige ballondekorationer uden helium

Da vi gerne vil bidrage til den positive udvikling med fokus på de 17 verdensmål, tilbyder vi i dag ballondekorationer uden helium. De pustes op med ganske almindelig luft, hvilket holder glimrende. Det gør, at naturen ikke lider overlast, og vi kan med god samvittighed dekorere der, hvor vores kompetencer ønskes.

Som ordsproget siger; det er kun fantasien, der sætter grænser. Sådan har vi det næsten også, når det kommer til udformningen af vores ballondekorationer. De kan laves i alle størrelser, former og farver – og faktisk kan vi som erfaren ballonkunstner fremstille vores eget unikke look og farve.

Vi bruger udelukkende balloner fra verdens bedste mærke, Sempertex, som er fremstillet af 100% nedbrydeligt materiale og derfor ikke gør skade på naturen. De er udvundet af 100% naturlig latex og er såvel ISO og TUV certificerede.


Sig det med balloner

Du har set det før. Flag, blomster og måske fyrværkeri. Men hvad med en flot ballondekoration til at tiltrække noget opmærksomhed til din virksomhed, hvis du fx skal fejre et jubilæum, en fødselsdag, en åbning eller noget helt fjerde?

Vi har mange års erfaring og kan designe noget helt specielt, som du ikke lige selv kan gøre. Det kræver viden om sammensætning, skills og ikke mindst en meget kreativ fantasi at skabe nydelige ballondekorationer, der er et blikfang.

Så sig det med blomster – det ka’ virkelig noget! Vi skaber noget helt særegent og unikt til dig, som ingen har set før. Det er god branding, hvis det er til virksomhedsbrug, og det viser, at du er i stand til at tænke ud af boksen. Er det til privat ved fx en børnefødselsdag, er du et sikkert hit, hvis du bestiller en prægtig ballondekoration.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website
OK
Privatlivspolitik