XL-balloner
20 82 80 47 ma.-fr. 9:00-16:00
SE INDKØBSVOGN 0
Fragt fra 39 kr.Gratis fragt ved køb over 400 kr.

Eksklusiv og farverig dekoration til barnedåb

  1. XL-balloner -
  2. Blog -
  3. Eksklusiv og farverig dekoration til barnedåb
18:07 20 2019
Eksklusiv og farverig dekoration til barnedåb

En barnedåb forekommer for nogen måske kun en enkelt, to eller måske tre gange. Det er en stor fejring af ens barn, som mange husker som en begivenhed de næste mange år. Især hvis der bliver gjort noget ud af den. Men det kan være svært at finde tid til det med at pynte op.

Som du ser på billedet, kan vi godt finde ud af det med at dekorere. Vi kører i hele Danmark, hvor der  lige nu er stor efterspørgsel på Organic ballondekorationer i mange forskellige farver, former og størrelser. Vi kan med andre ord pynte op efter dine ønsker. Med balloner bliver det bare ekstra barnedåb-agtigt og virkelig hyggeligt.

Vi har fokus på dine ønsker

Ud over at designe ballondekorationer kan vi faktisk meget mere. I og med at vi har fokus på dine ønsker og behov, tilbyder vi også at hjælpe med nydelige borddekorationer, så det hele står flot og præsentabelt til de mange forventningsfulde gæster. Vi kan også lave et fantastisk banner med dit barns navn og meget mere.

Uanset om det er til barnedåb eller en anden fest, er vi klar til at give en kompetent hånd med. Vores dekoratører er kvalitetsbevidste og 100% ansvarlige i deres tilgang for at imødekomme dine ønsker. Vi kan lave det præcis som på billedet, eller i dit yndlingsfarvetema. Det er dit valg.

Ønsker du hjælp til barnedåben?

 

Læs mere om dekorationer til barnedåb her


Relaterede artikler

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.

OK Privatlivspolitik