XL-balloner
20 82 80 47
SE INDKØBSVOGN 0
Levering 1-2 dageGratis fragt ved køb over 400 kr.

En ballonskulptur er sjov og skaber opmærksomhed

  1. XL-balloner -
  2. Blog -
  3. En ballonskulptur er sjov og skaber opmærksomhed
16:58 07 2019
En ballonskulptur er sjov og skaber opmærksomhed

Står du over for åbningen af en ny butik? Så kan du med fordel få lave en ballonskulptur, som med garanti vil få masser af kunder til at få øje på lige netop din butik. Hos XL-balloner kan vi lave nærmest alle slags skulpturer ud af balloner, så vi kan få den til at passe lige netop din butik.

Der er med andre ord mange gode grunde til at få lavet en skulptur af farverige balloner, hvilket du kan læse meget mere om i dette indlæg.
Tilpasses lige efter dine ønsker
Balloner har i mange år været populært at bruge som pynt i mange forskellige henseender. De bruges til fødselsdage, ved bryllupper og åbningen af forskellige butikker og virksomheder. Balloner fås i mange forskellige farver og former, hvilket netop er med til at gøre dem meget anvendelige.

Hvis du ikke har hørt om en ballonskulptur før, er det på tide, at du stifter bekendtskab med dette spændende og tiltrækkende tiltag. Det er egentlig ret simpelt: Der er tale om en række balloner, som sammensættes, så de danner en skulptur. Det er muligt at lave nærmest alle slags skulpturer ved hjælp af balloner, så det er kun din fantasi, der sætter grænser. Vi har mange forskellige typer af balloner i flotte farver, som sikrer et smukt resultat.

Hvis du eksempelvis står over for åbningsdagen af en legetøjsbutik, laver vi gerne en skulptur af balloner, som passer til butikken. Vi kan eksempelvis lave en stor bamse eller en sej bil i de farver, du ønsker. Det handler udelukkende om, hvad dine ønsker og behov er.
Garanti for ekstra opmærksomved
Nærmest alle mennesker er vilde med balloner. Alt fra helt små børn til voksne mennesker tiltrækkes af ballonernes sjove farver. Derfor er det også genialt at gøre brug af en ballonskulptur som en form for reklame, hvis du står over for eksempelvis åbningen af en ny butik. Der er nemlig garanti for, at skulpturen vil tiltrække mange mennesker i forskellige aldersgrupper. Du kan altså tiltrække ekstramange potentielle kunder ved hjælp af farverige balloner, som er formet i en sjov skulptur. Vælg gerne en skulptur, som afspejler butikken bedst muligt.

En ballonskulptur er også meget anvendelig ved andre store arrangementer, hvor den eksempelvis kan være med til at markere indgangen. Hvis du vælger farverige balloner, som afspejler arrangementets tema, vil dine gæster stensikkert blive overrasket og imponeret allerede fra start. Ballonerne kan være med til at sætte stemningen for arrangementet eller bruges til at understrege et særligt tema. Ligegyldigt hvad er én ting sikkert: Folk vil huske lige netop denne dag på grund af den flotte ballonskulptur.

Vælg den rigtige placering til skulpturen
Har du bestilt en sjov skulptur af balloner til et arrangement, er det væsentligt, at du overvejer placeringen af denne. Hvis du eksempelvis ønsker at bruge skulpturen til at tiltrække kunder, er det først og fremmest en god idé at placere skulpturen et sted, hvor du ved, at der vil være mange forbipasserende. Det kan eksempelvis være ud til et stort vinduesparti eller ved indgangen til butikken. Du kan med fordel opfordre folk tage billeder af skulpturen, som de kan dele på de sociale medier. Dette er nemlig blot med til at give butikken endnu mere opmærksomhed.

Noget af det bedste ved skulpturer i balloner er, at de kan laves i mange forskellige udformninger og derved også størrelser. Uanset om du har meget eller lidt plads, kan du altså få lavet en skulptur, som passer lige til dine behov. Du kan finde en masse inspiration til udformning her på siden, hvor vi også gerne tilbyder professionel rådgivning. Vi har et hav af sjove idéer til din næste ballonskulptur, hvor du er sikker på at få meget opmærksomhed.

En ballonskulptur har en lang holdbarhed, idet den holder i typisk 3-4 uger. Du kan derfor få meget glæde af skulpturen og drage god nytte af de mange fordele, som den medfører. Bestil din næste skulptur lige her på siden og få den leveret hurtigt og til en god pris.

Læs mere mo vores ballondekorationer her

Få et tilbud


Relaterede artikler

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.

OK Privatlivspolitik