XL-balloner
20 82 80 47 ma.-fr. 9:00-16:00
SE INDKØBSVOGN 0
Fragt fra 39 kr.Gratis fragt ved køb over 400 kr.

Balloner med din egen tekst

  1. XL-balloner -
  2. Blog -
  3. Balloner med din egen tekst
17:37 20 2019
Balloner med din egen tekst

Ønsker du at sende balloner med din egen tekst, som modtageren vil huske i lang tid frem? Så send en fin, personlig ballon med din egen tekst på. Man bliver aldrig for gammel til balloner, og derfor vil modtageren helt sikkert også sætte pris på denne sjove og anderledes måde at sende et kort på – uanset hvor gammel han eller hun måtte være.

Ballonerne måler 43-47 centimeter og er enten runde eller med form som et hjerte eller en stjerne. De kan holde sig flyvende op til 4-6 dage, så den heldige modtager kan nyde godt af den sjove ballon i lang tid. Desuden behøver du dermed naturligvis ikke at bekymre dig om transporttiden, da de netop kan holde sig fine i så lang tid i forvejen.
Når du har bestilt din personligt tilpassede ballon, sendes den med PostNord i en papkasse, så den er helt klar til at blive overrakt. Den kan enten sendes direkte til modtageren eller til døren til dig selv, alt efter hvad der passer dig bedst. Ballonen leveres med et hyggeligt kort med en lille tekst til modtageren på. Derudover kan der stå enten et navn eller eksempelvis ”tillykke” på selve ballonen. Dette kan skrives med forskellige skrifttyper og -farver, så den bliver lige, som du vil have den.
Dette er altså en mulighed for at gøre lidt ekstra ud af din hilsen til én, du har kær, og det er helt sikkert et kort, der vil blive husket. Vil du gøre noget særligt ud af fødselsdagen, jubilæet eller studentereksamenen, er dette altså et godt bud. Balloner er en finurlig måde at sende en hilsen på, og uanset hvad lejligheden måtte være, vil den heldige modtager uden tvivl blive begejstret for dit sjove og specielle påfund.

 

Priser
Ballon med helium og teksten – fra 159 kr
Levering med PostNord
39 kr til pakkeshop
50 kr – til døren

Køb balloner med din tekst her

Køb andre balloner med helium her 

Balloner med dit logo / tryk


Relaterede artikler

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.

OK Privatlivspolitik