XL-balloner
50 25 19 82 ma.-fr. 9:00-15:00
SE INDKØBSVOGN 0
Fragt fra 39 kr.Gratis fragt ved køb over 300 kr.

Hvad koster ballon dekorationer?

16:55 07 2019
Hvad koster ballon dekorationer?

Vi får ofte spørgsmål til prisen på vores ballon dekorationer under billederne på Instagram. Vi tilbyder nogle ballondekorationer som er standard og har en fast pris. (Se vores priser)
Men det er ikke dem, vi laver flest af. Det er snarere dem, hvor private og virksomheder gerne vil have noget, der er speciallavet til dem.
For os handler det om at skabe et unikt look, der overrasker og skaber forargelse – på den gode måde, naturligvis. Vi sidder nemlig og tegner det hele i et program, der er designet til netop det formål. Det tager også højde for størrelsen på lokalet.
Derefter kan vi beregne en eksakt pris på den pågældende opgave. Denne indbefatter farver på ballondekorationen, sværhedsgraden af opsætningen, mulighed for montering i indkørsel og meget andet. Vi tager en fast timepris á 450,- ex. moms + kørsel á 3,5,- ex. moms pr. km.

Det er ikke bare balloner – det er kunst

For os er det ligeså svært at svare på, hvad en ballondekoration koster, som det er at svare på, hvad et billede koster. For det handler ikke kun om prisen på selve ballonerne. Det er processen bag det. Det handler i højere grad om at skabe og identificere kundens ønsker og behov – og så naturligvis selve opsætningen, der tager tid.

Du kan sagtens købe billigt papir/lærred og nogle farver, og det koster samlet set ikke ret meget. Men hvad med det billede, der bliver malet? Hvad skal det koste? Sådan anskuer vi vi vores projekter. Det er alt det bagvedliggende, der tæller. Det er kunst. Det er ikke materialernes pris, men den værdi, der bliver skabt hos den enkelte modtager.
Vi skaber oplevelser
For at kunne udvikle flotte ballondekorationer kræver det bare skills og erfaring. Og det har vi. Vi har gjort det i mange år og er taknemmelige for, at vi kan få lov at udleve vores drøm om at leve af vores hobby.

Vi skaber oplevelser gennem de teknikker, vi har tillært os og har fået indsigt i de mange typer ballondekorationer via fysiske workshops og online kurser hos nogle af de bedste og mest velansete ballonkunstnere i Europa.

Så vil du have noget, du ikke finder hos andre, der tilbyder ballondekorationer, er vi den rette at tage kontakt til.

 

Få et tilbud


Relaterede artikler

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.

OK Privatlivspolitik