logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Hvor lang tid holder helium balloner

Hvor lang tid holder helium balloner

Når du planlægger et arrangement, er det bedst at lave nogle hurtige undersøgelser, før du køber helium ballonerne. Vi ønsker alle dem, der flyder, men som også holder i mindst en dag. Det, jeg opdagede, er, at der er stor forskel på, hvor længe de holder, afhængigt af nogle få faktorer.


Hvor længe holder heliumballoner?

Til latex vil mindre 9-12” heliumballoner generelt holde fra 8 til 12 timer (2-4x længere med hi-float), mens de større kan holde op til 2-3 dage. Folieballoner holder typisk fra 3 til 5 dage, op til et par uger.
Det bedste råd til latexballoner er at få fat i kvalitetsballonerne og puste ballonerne op et par timer før et arrangement, bare for at være på den sikre side.
Størrelsen såvel som formen påvirker flydetiden. Jo mere helium ballonen har, og jo "mere rund" den er, jo længere holder den. Gennemsnitlige flydetider for helium balloner


 • Størrelse 9-12”: tid 8-12 timer
 • Størrelse 18”: tid 18-24 timer
 • Størrelse 24”: tid 24-48 timer
 • Størrelse 36”: tid 2-3 dage
 • Tilføjelse af hi-float: tid 2-4x længere
 • Mylar/Folie: tid 3-5 dage op til 3 uger

Disse tider kan være anderledes for nogle af de højere kvalitetsproducenter, såsom Qualatex, og her er deres flydetider. Men det er et gennemsnit for de fleste heliumfyldte balloner.
Lad os tage et kig på de nøjagtige tal her, og hvad kan vi gøre for at få heliumfyldte helium balloner til at holde meget længere end normalt.


Holder helium balloner natten over?

Generelt set, ja, vil dine helium balloner holde natten over, men de holder måske ikke længe nok til at have en begivenhed næste dag.
Det gælder for latexballoner, men folieballonerne holder helt sikkert et par dage. Så hvis vi taler om folie helium balloner, så er svaret "ja", de vil helt sikkert holde natten over. Hvis det er latex helium balloner, holder de måske ikke natten over, især hvis de er små og opbevares udenfor.
Det sidste du ønsker, er at have alt bling og stil klar og din helium ballondekoration i stykker.


Hvor længe vil en helium ballon holder afhænger af forskellige faktorer

 • Ballonens størrelse (større holder længere)
 • Ballonens materiale (latex vs folie)
 • Om ballonen er behandlet med Hi-Float
 • Temperaturer (indendørs vs udendørs)
 • Ballonens form (runde holder længere)
 • Hvor godt de er forseglet (kvalitet)

Hi-float er en væske, der bruges til at forlænge levetiden af helium balloner. Hvis dine helium balloner er behandlet med hi-float, så holder de helt sikkert natten over og vil også se godt ud næste dag.
Balloner holder længere i et rum med aircondition. Hvis du efterlod en lille latex helium ballon udenfor i varmen, ville den kun vare et par timer (op til 10 timer for de store) og kan endda springe i løbet af den første time.
Også større balloner holder meget længere. Hvis dine helium balloner er latex, af god kvalitet, og overnattede indendørs, så holder det nok også natten over.


Hvor længe holder helium balloner efter type?

Der er stor forskel på helium ballonens levetid, baseret på ballonens materiale, om de er behandlet med hi-float, og hvem der har fremstillet dem.


Hvor længe holder latex balloner?

De varer fra 8 timer op til flere dage for de store. Og hvis du fylder dem dagen før, er de der måske ikke dagen efter, eller ser måske ikke så gode ud.

Disse helium balloner kan være gode til dit arrangement, men i det øjeblik du fylder dem med helium, begynder det at sive ud fra dem, hurtigt.
Men hvis du kun bruger de mindre, uden hi-float, er det bedste du kan gøre at fylde dem så tæt på begivenheden som muligt.
Bruger du de helt store, så kan disse latex helium balloner holde meget længere afhængig af temperaturen, hvor de tilbringer dagen. Lægger du dem indenfor, så kan disse store flyde i 2-3 dage, også uden at forbehandle dem med hi-float.
Grunden til at latexballoner holder i kortere tid er, at de er porøse, så der let siver helium ud af dem. Folieballoner er mindre porøse, så de holder meget længere.