logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Nu kan du sende festlige balloner!

giv en ballon

Balloner er bare fantastiske. De går aldrig i glemmebogen, men vil altid være et symbol på fest, farver og fejring. Her hos XL-Balloner er vi stolte af vores populære koncept: Send en ballon. Du hørte rigtigt! Du kan sende balloner til din bedste ven, din kæreste, din kommende chef – ja, hvem som helst og lige når du synes. Men hvornår giver det bedst mening at sende balloner? Læs med her og få vores tips.

Send balloner til særlige anledninger

Hvorfor sende en blomst, når du kan sende en flot heliumballon? Hvis du vil gøre noget sjovt og anderledes, når det er mors dag eller din veninde har fået nyt job, kan du glæde hende med en flot og sjov ballongave frem for en traditionel blomst.
Alle disse anledninger er som skabt til ballongaver:

  • Valentinsdag
  • Børnefødselsdag
  • Rund fødselsdag
  • Bryllup eller bryllupsdag
  • Mors/fars dag
  • Nyt job eller overstået eksamen
  • Barsel/familieforøgelse
  • Sygdom og omtanke

Vi kunne fortsætte listen. Der findes ikke dén anledning, hvor du ikke kan sende en flot ballon. Men kan jeg ikke bare smutte hen og købe ballonen og komme den i en kasse, tænker du måske? Det kan du naturligvis godt. Men vi lover dig, at det er langt mere simpelt at vælge vores ’send en ballon’ koncept. Vi har balloner til enhver begivenhed i livet - og skal det være ekstra lækkert? Så lad os komme lidt slik, chokolade eller konfetti i ballonkassen.

Alt det kræver af dig er et par klik – og voila! Ballongaven er nu pakket og på vej til den du holder af. Den leveres til døren, lige når du ønsker det. Det er nemt og sjovt – og vi lover dig, at modtageren får et smil på læben.

Heliumballoner med tekst er et sjovt tiltag

Heliumballoner kan rigtig meget. De kan være formet som Gurli gris, et hjerte eller en flamingo og bringe glæde til ung som gammel. Balloner med personlig tekst er især blevet populære. De giver dig nye muligheder for at gøre din ballonhilsen endnu mere unik. Det kan være så simpelt som en sjov fødselsdagshilsen. Men du kan også sende en ballon med en invitation til din fest, som en kærlighedserklæring eller med en glædelig julehilsen.

Drop den traditionelle bryllupsinvitation og send i stedet en smuk og stilfuld ballon med din invitation trykt på. Du kan med fordel bruge det som en smart ’Save the date’ løsning.

Glem alt om de klassiske ti røde roser til kvinden i dit liv. Du skal da i stedet sende en hel kasse fuld af røde hjerteballoner med teksten ’Jeg elsker dig’ printet på en af dem.

Pak dine nyindkøbte julepostkort væk. De er out of date. For hvem vil ikke hellere modtage en flot juleballon med teksten ’Glædelig jul’? Den pynter flot hos modtageren i juledagene.

Heliumballoner med tekst kan sendes til enhver lejlighed, hvor du ønsker at gøre budskabet personligt – og så er det mere sjovt og kreativt, end blot at få leveret en blomst ved døren.

BI

Logoballoner til firmafesten, visitkort eller firmagave

Virksomheder bør gøre mere for deres medarbejdere og kunder. Det er en sætning, du sikkert har hørt før. Medarbejderloyalitet og kundepleje er i højsæde hos de fleste virksomheder. Med hvad har det med balloner at gøre? Nu skal du bare høre.
Vores ’send en ballon’ koncept er oplagt for dig som virksomhed. I år kan du droppe julekurven som firmagave (til medarbejdere og kunder) og i stedet overraske dem med en flot julehilsen som ballon – naturligvis med lidt godter lagt i kassen. Brug også konceptet til at glæde medarbejderen på barsel eller udvise omtanke for den sygemeldte medarbejder. Måske du sågar kan lokke en god kunde tilbage med en sød ballonhilsen?
Du kan også gøre noget nyt og vælge heliumballoner med logo på. Det er nemt, det er smart og du kan bestille mange af slagsen på én gang. Brug dem som et sjovt og kreativt visitkort til dine kunder og kontakter. Du kan også bestille dem som pynt til din firmafest eller til at have med på messe eller udstilling.

Skil dig ud med et ”ballon-cv”

Arbejdsmarkedet er hårdt. Det kræver engagement at skille sig ud. Et almindeligt cv falder ofte igennem mængden og lander i papirkurven, før det overhovedet bliver læst. Tror du det sker, hvis du sender dit CV på en ballon? Det tror vi ikke, men lad det komme an på en prøve – tør du? Uanset om du lander jobbet eller ej, kommer du til at gøre et indtryk. Og hvem ved? Mon ikke du bliver kaldt til en samtale blot på baggrund af din unikke måde at præsentere dig selv på? Det håber vi.

Send en ballon i dag og få leveret din søde kærlighedserklæring, overrask dine børn med flotte balloner på fødselsdagen eller ønsk tillykke med studenterhuen – der er uanede muligheder med ’send en ballon’!