XL-balloner
20 82 80 47
SE INDKØBSVOGN 0
Levering 1-2 dageGratis fragt ved køb over 400 kr.

Sådan holder du den perfekte navngivningsfest

  1. XL-balloner -
  2. Blog -
  3. Sådan holder du den perfekte navngivningsfest
00:31 23 2020
Sådan holder du den perfekte navngivningsfest

Flere vælger i dag den traditionelle barnedåb fra i forbindelse med navngivningen af deres barn. Dette kan der være flere årsager til, og uanset om det er af religiøse eller traditionelle årsager, kan man sagtens fravælge barnedåben. Hertil vælger mange i stedet at afholde en navngivningsfest, således barnet fortsat fejres. Men hvordan holder man så festen, når man nu ikke skal i kirke? Dette kan du læse mere om her.

Skab et minde for livet

Det kan være en god idé at lave noget fælles til navngivningsfesten, når man ikke samles i kirken. Her kan en kreativ aktivitet vælges, som kan følge barnet resten af livet. Dette kan være et tomt lærred, hvor gæsterne skiftevis maler derpå, udklippede hjerter med gæsters hilsner, som efterfølgende hænges på en troldegren, hilsner i en gæstebog med dertilhørende billeder af gæsterne osv. Mulighederne er mange, og der er derfor rig mulighed for at finde på noget kreativt til festen.

Udsmyk stedet med dekorationer

Ofte er navngivningsfester af mindre størrelser, hvor det er familien og de nærmeste venner, der inviteres. Dog bør man alligevel pynte stedet flot op, hvad end det er i lejet lokale, derhjemme eller i haven. Her kan du eksempelvis pynte op med flotte balloner. Dette vil uden tvivl skabe en festlig og flot stemning.

 

Få et tilbud

Galleri


Relaterede artikler

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.

OK Privatlivspolitik