logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Sådan holder du den perfekte navngivningsfest

pynt til fest

Flere vælger i dag den traditionelle barnedåb fra i forbindelse med navngivningen af deres barn. Dette kan der være flere årsager til, og uanset om det er af religiøse eller traditionelle årsager, kan man sagtens fravælge barnedåben. Hertil vælger mange i stedet at afholde en navngivningsfest, således barnet fortsat fejres. Men hvordan holder man så festen, når man nu ikke skal i kirke? Dette kan du læse mere om her.

Skab et minde for livet

Det kan være en god idé at lave noget fælles til navngivningsfesten, når man ikke samles i kirken. Her kan en kreativ aktivitet vælges, som kan følge barnet resten af livet. Dette kan være et tomt lærred, hvor gæsterne skiftevis maler derpå, udklippede hjerter med gæsters hilsner, som efterfølgende hænges på en troldegren, hilsner i en gæstebog med dertilhørende billeder af gæsterne osv. Mulighederne er mange, og der er derfor rig mulighed for at finde på noget kreativt til festen.

Udsmyk stedet med dekorationer

Ofte er navngivningsfester af mindre størrelser, hvor det er familien og de nærmeste venner, der inviteres. Dog bør man alligevel pynte stedet flot op, hvad end det er i lejet lokale, derhjemme eller i haven. Her kan du eksempelvis pynte op med flotte balloner. Dette vil uden tvivl skabe en festlig og flot stemning.