logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Serviet-Kung Fu: Hvid Lotus servietfoldning

servietfoldning

Da vi har fået meget kvalitetsrige servietter i vores butik, har vi besluttet at lave en artikelserie på vores blog, der vil være dedikeret til servietfoldning. Artikelserien vil blive udgivet under titlen "Serviet-Kung Fu".

I vil nok spørge, hvorfor Kung Fu? Vel, for det første er det trendy... eller også skulle vi finde på et eller andet navn. Vi kan jo ikke bare udgive en artikelserie uden en titel, vel? Nå, vi blev distraheret.

Lad os lave en note om, at Kung Fu ikke er en kampsport, men kunsten at mestre noget til perfektion. Mestringen af servietfoldning til fuldkommenhed.

Så hvis du ikke bare ønsker at lægge en serviet på bordet, men gerne vil overraske dine gæster lidt, så er du kommet til det rette sted.

For at starte har du brug for en serviet. Vi anbefaler Sovie-servietter, der findes i et stort udvalg i vores butik, tilgængelige via dette link.

I vores eksempel bruger vi en blå serviet, men artiklen hedder "Hvid Lotus". Lotusblomsten kan være og forblive hvid, men vi har taget en blå serviet for at gøre det nemmere for dig at forstå, hvad du skal gøre. Så følg med:1. Tag servietten og fold den på midten fra alle sider, og fold den derefter ud igen, så vi har et servietcentrum.

2-5. Vi bøjer hvert af de fire hjørner af servietten ind mod centrum.
6. Vend servietten om.
7-10. Fold hver af hjørnerne mod centrum på samme måde, som vi gjorde i trin 2-5.
11. Her skal du åbne serviettens diagonale kanter, og vi vil have en enkelt blomsterblad fra den længe ventede blomst.
12-14. Åbn de resterende 3 diagonaler og få resultatet.

Tag det roligt og øv dig. Hvis det ikke lykkes første gang, er det faktisk godt. Jeg vil afsløre en hemmelighed for dig: Det lykkedes mig heller ikke første gang. Men fejltrin er faktisk en god ting. Fejltrin styrker vores karakter, gør os stærkere og klogere.

Jeg håber, du nød det. Giv gerne likes, abonner på min kanal... eller siger man ikke det i en blog? Nå, jeg håber, du læste det hele. Jeg venter på dig med vores kommende artikler om Serviet-Kung Fu-mesteren.