logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.
star star

Ballonbuer – vi leverer de smukkeste opsætninger!

Først og fremmest lad os præcisere, hvad en ballonbue eller ballonport er. Det er en dekoration lavet af balloner i en parabolform, der minder om en regnbue eller en ufuldstændig regnbue. De kan være symmetriske med præcise mønstre eller organisk, hvor balloner af forskellige størrelser er forbundet på en tilsyneladende tilfældig måde.
Ballonbuer er meget populære både til private begivenheder som bryllupper, konfirmationer, fødselsdage eller dåb samt til firmaarrangementer som firmafester, præsentationer af nye produkter, åbning af nye filialer og meget mere.

Hvad bruges en ballonbue til?

En ballonbue er meget alsidig. Den kan placeres ved hovedindgangen for at byde gæsterne velkommen og skabe en festlig stemning, inden de træder ind i lokalet, hvor festen finder sted. Den kan også være den centrale dekoration for hele festen, hvor alle gæster vil tage billeder, lidt som en juletræ til jul.
Det er en fantastisk idé at bruge en ballonbue som en fotobaggrund. Ved at stå og tage billeder foran ballonbuen vil du føle dig som midtpunktet for festen. Som en bonus vil du også få fremragende billeder til dine sociale medier og minder om denne dag i lang tid fremover
TB
en flot ballonbue til firmafest
TB
en kreativ åbningsfest
TB
en stilren ballonport til det fine bryllupsarrangement
star
TP image
S S S S S

Bestille en service eller lave en ballonbue selv?

Hvis du er involveret i arrangementet af en fest, står du over for spørgsmålet om at lave dekorationen selv eller bestille en passende service til det. Hvis du vælger at lave ballonbuen selv, skal du bruge materialer som balloner og værktøj som mindst en ballonpumpe samt tid. Du kan læse om, hvordan du selv laver en ballonbue her.

Men der er også en anden mulighed - du kan kontakte os. Vi kan hjælpe dig med at vælge farver i overensstemmelse med temaet for din begivenhed og give råd om ekstra dekorationer. Derefter kan vi komme og lave ballonbuen til det tidspunkt, du angiver. Denne mulighed er den nemmeste, hvis du ikke har tid eller mulighed for at gøre det selv, men stadig ønsker at få en kvalitetsdekoration til en vigtig begivenhed.

Gå på opdagelse i vores ballonverden, og find det perfekte ballonbuekit!
Ballonbue Kit Guld Chrome

Ballonbue Kit Guld/Chrome

 • Premium kvalitet
 • Mål: op til 5 m.
 • Farve: Guld / Hvid

DKK 219.00
Ballonbue Kit Pink / Blush

Ballonbue Kit Pink / Blush

 • Premium kvalitet
 • Mål: op til 5 m.
 • Farve: Pink/Blush

DKK 309.00
Ballonbue Kit Sølv 4 m.

Ballonbue Kit Sølv 4 m.

 • Mål: op til 4 m.
 • Farve: Sølv/Hvid

Oprindeligt: DKK179.00 -13%
DKK 159.00
Ballonbue Kit Rose Guld 4 m.

Ballonbue Kit Rose Guld 4 m.

 • Mål: op til 4 m.
 • Farve: Rose guld/Hvid

Oprindeligt: DKK179.00 -13%
DKK 159.00
Hjerte Ballonguirlande Pink

Hjerte Ballonguirlande Pink

 • 166 x 160 cm.

Oprindeligt: DKK229.00 -21%
DKK 189.00
pynt til fest

Ballonguirlande Kit Boho

 • Premium kvalitet
 • Mål: op til 2 m.
 • Farve: Boho

DKK 110.00
Ballonbue Kit Rosa Guld

Ballonbue Kit Rosa Guld

 • Premium kvalitet
 • Mål: op til 5 m.
 • Farve: Rosa guld

DKK 219.00
Ballon bue pastel

Ballonbue Kit Pastel

 • Premium kvalitet
 • Mål: op til 5 m.
 • Farve: Blandet

DKK 199.00
Safari green ballonbue jungle fødselsdag

Ballonbue Kit Safari

 • Premium kvalitet
 • Mål: op til 5 m.
 • Farve: Grøn/Brun

DKK 324.00
Ballonbue Kit Guld 4 m.

Ballonbue Kit Guld 4 m.

 • Mål: op til 4 m.
 • Farve: Guld/Hvid

Oprindeligt: DKK179.00 -13%
DKK 159.00
Lad os kreere din ballonport

Skal der være fest, skal der være balloner. En smuk port af balloner signalerer fest på den mest stemningsfyldte facon. Er du dog ikke typen, der hygger dig med at puste flere hundrede balloner op eller har du slet ikke tiden til det? Vi ved, at det kan være krævende at holde en stor fest eller arrangere et event. Vi tilbyder med vores ballonleveringsservice at gøre dekorationen en smule nemmere for dig.

Vi har opsat et væld af smukke porte og buer – og til dags dato er 30.000 balloner i ét projekt vores største opgave. Vi siger dog ikke nej til dit projekt, uanset hvor lille eller stort det er. Vores service er landsdækkende – så tøv ikke med at kontakte os for at få realiseret dine ballondrømme. Vi opsætter balloner for private og virksomheder og kan f.eks. trykke logo, navne eller anden tekst på ballonerne.

Book os til opgaven, og få en professionel ballonport præcis efter dine ønsker!

S
S S
Hos XL-Balloner har vi et kreativt hold af ballondekoratører
Hos XL-Balloner har vi et kreativt hold af ballondekoratører, der står klar til at opsætte de mest stilfulde og sjove ballon opsætninger. Om du søger en flot ballonbue til firmafest, en kreativ åbningsballonbue eller en stilren ballonport til det fine bryllupsarrangement – så er vi din hjælpende hånd.
IR

Hvorfor er ballonbuer så populære?

Ballonbuen er ikke noget, man så specielt meget i gamle dage. Den er kommet til indenfor de senere år. På trods af det er den hurtigt blevet en af de mest populære typer pynt til fest og til events. Det er den, fordi den bringer glæde med sig. Hvem nyder ikke at gå gennem en smuk port af balloner? Lige så flot den er, lige så iøjnefaldende er den. Man bemærker butikken med ballonbuen over indgangen, og man kigger også en ekstra gang eller to, når man passerer forsamlingshuset med ballonporten ved døren.

En bue med balloner byder på et væld af muligheder. Du kan placere den mange andre steder end lige foran indgangen. I et festlokale kan den også sættes op ved en bar væg. Her giver den dine gæster rig mulighed for at tage sjove billeder og selfies. Du kan også hænge ballonbue op ved en candybar eller en kagebuffet. Det gør lidt ekstra ved præsentationen, at du har sat denne fine bue op. De små kommer også til at elske den. Hvem ved – måske forsvinder der en ballon eller to til sjov leg?

Ballonbuerne fås typisk med fine balloner i forskellige størrelser. Du får helt klart den flotteste bue, når du har flere størrelses balloner og flere smukke nuancer. Det giver et flot spil. Når du selv sætter buen op, kan du justere lidt på størrelserne, alt efter hvor meget luft du puster i ballonerne. Vælger du en port frem for en bue, giver det mest mening at have balloner i samme størrelse. Det gør, at porten bliver ensartet, enkel og stilfuld. Der kan stadig laves en masse kreative ting med farverne og den måde de er placeret i porten. Du får det mest gennemførte look, når farverne skifter og det ligner de snor sig.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website
OK
Privatlivspolitik