Om XL-Balloner

Om XL-Balloner

Hos XL-Balloner er vi en passioneret virksomhed, der har en forkærlighed for særligt balloner og andre festartikler. Vi forhandler en bred vifte af forskellige artikler og emner og har en klar ambition om at sprede glæde og smil i hele landet, hvor man som både privat og erhverv kan få leveret flotte og sjove balloner med helium.

Vores motto er “Bedst til fest”, og det efterlever vi i den grad. Livet er en fest, hvor der skal være farver, sjov og glæde hver eneste dag. Det hjælper vi med at skabe hver dag, vi går på arbejde – og det er det, der driver os. Er du også pjattet med balloner, er vi klar til at hjælpe dig med at alverdens balloner og festartikler i høj kvalitet.

Dekorationer og borddækning til fester

Hos XL Balloner har vi et stort og prangende udvalg af pynt og balloner til fødselsdagsfest og andre festlige arrangementer, hvor du har brug for at kunne pynte lokaler, borde og andet. Vores force består i, at vi kan skabe den festlige stemning ud af ethvert lokale, og vi har med garanti også lige netop det, du skal bruge til din fest.

Vores speciale er balloner, og vores store sortiment inkluderer alt i ballon dekorationer. Men derudover har vi også både pynt til borddækning, til dekoration af stole og alt for den perfekte fødselsdag, så du kan samle dine dekorationsindkøb et sted – nemlig lige her. Fælles for vores produkter og løsninger er, at der er garanti for fest, farver, liv og glade dage. Vi gør meget ud af at levere unikt og farverigt pynt og balloner i anledning af din fest eller begivenhed, der sikrer god stemning og masser af smil.

Ballonpynt til konfirmation og bryllup

Som ballon- og dekorationseksperter bryster vi os med også at kunne levere den helt rigtige og mest fantastiske bryllups- og konfirmationsdekoration i form af specielle ballonarrangementer. Med fokus på den helt specielle lejlighed har vi nemlig sammensat flotte og stemningsfyldte ballondekorationer, som fås i form af såvel borddekorationer og vægdekorationer til dansegulvet eller æresport.

Vi kommer gerne med vejledning og sparring, og vi kan med mange års erfaring også sammensætte en løsning, der er helt perfekt til netop dig, uanset temaet og lokationen. Læs blandt andet meget mere om bryllupsdekorationer og konfirmationsdekorationer her

Du har flere muligheder for at kontakte os:

Tlf.nr.: 50 25 19 82 (ma.-fr. 9.00 – 16.00)
E-mail: info@xl-balloner.dk
Adresse: Solsortevej 10, 6823 Ansager (efter en aftale)