Om XL-Balloner

Om XL-Balloner

Hos XL-Balloner er vi en passioneret virksomhed, der har en forkærlighed for særligt balloner og andre festartikler. Vi forhandler en bred vifte af forskellige artikler og emner og har en klar ambition om at sprede glæde og smil i hele landet, hvor man som både privat og erhverv kan få leveret flotte og sjove balloner med helium.

Hvorfor lige balloner med helium? Fordi heliumballoner holder længere og giver en flot form. Det er nemt at puste dem op, og det giver en nydeligt proportioneret ballon, der kan have mange afstøbninger. Vi holder til i Varde, hvor vi hver eneste dag sender heliumballoner til forventningsfulde børn og voksne, der skal holde alt fra børnefødselsdag til reception.

Vores motto er “Bedst til fest”, og det efterlever vi i den grad. Livet er en fest, hvor der skal være farver, sjov og glæde hver eneste dag. Det hjælper vi med at skabe hver dag, vi går på arbejde – og det er det, der driver os. Er du også pjattet med balloner, er vi klar til at hjælpe dig med at alverdens balloner og festartikler i høj kvalitet.

Du har flere muligheder for at kontakte os:

Tlf.nr.: 50251982
E-mail: info@xl-balloner.dk
Adresse: Solsortevej 10, 6823 Ansager