logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Om XL-balloner

TBI
Tror du, at balloner er kun til børnefester, så tro om igen.

XL-Balloner har taget den simple ballon og givet den nyt liv, hvilket gør den til det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Vores stilfulde og smukke balloner er perfekte løsning til ethvert event.

XL-balloner har lavet ballondekorationer rundt om i hele Danmark og skabt fantastiske installationer til alle lejligheder og festligheder.

Vi gør meget ud af at levere unikt og farverigt pynt og balloner i anledning af din fest eller begivenhed, der sikrer god stemning og masser af smil.

Livet er en fest, hvor der skal være farver, sjov og glæde hver eneste dag

Som ballon- og dekorationseksperter bryster vi os med også at kunne levere den helt rigtige og mest fantastiske bryllups- og konfirmationsdekoration i form af specielle ballonarrangementer. Med fokus på den helt specielle lejlighed har vi nemlig sammensat flotte og stemningsfyldte ballondekorationer, som fås i form af såvel borddekorationer og vægdekorationer til dansegulvet eller æresport.

Vi kommer gerne med vejledning og sparring, og vi kan med mange års erfaring også sammensætte en løsning, der er helt perfekt til netop dig, uanset temaet og lokationen.

Du har flere muligheder for at kontakte os:

Tlf.nr.: 20 82 80 47 (ma.-fr. 8.00 – 15.00)
E-mail: info@xl-balloner.dk