Trustpilot
Gratis fragt ved køb over 599 kr.
Fragt fra 39 kr.
Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage
Om XL-balloner
Vores motto er “Bedst til fest”, og det efterlever vi i den grad. Det hjælper vi med at skabe hver dag, vi går på arbejde – og det er det, der driver os. Er du også pjattet med balloner, er vi klar til at hjælpe dig med at alverdens balloner og festartikler i høj kvalitet.

Vores force består i, at vi kan skabe den festlige stemning ud af ethvert lokale, og vi har med garanti også lige netop det, du skal bruge til din fest.

Vores speciale er balloner, og vores store sortiment inkluderer alt i ballon dekorationer. Men derudover har vi også både pynt til borddækning, til dekoration af stole og alt for den perfekte fødselsdag, så du kan samle dine dekorationsindkøb et sted – nemlig lige her. Vi gør meget ud af at levere unikt og farverigt pynt og balloner i anledning af din fest eller begivenhed, der sikrer god stemning og masser af smil.

Livet er en fest, hvor der skal være farver, sjov og glæde hver eneste dag

Som ballon- og dekorationseksperter bryster vi os med også at kunne levere den helt rigtige og mest fantastiske bryllups- og konfirmationsdekoration i form af specielle ballonarrangementer. Med fokus på den helt specielle lejlighed har vi nemlig sammensat flotte og stemningsfyldte ballondekorationer, som fås i form af såvel borddekorationer og vægdekorationer til dansegulvet eller æresport.

Vi kommer gerne med vejledning og sparring, og vi kan med mange års erfaring også sammensætte en løsning, der er helt perfekt til netop dig, uanset temaet og lokationen.

Du har flere muligheder for at kontakte os:

Tlf.nr.: 20 82 80 47 (ma.-fr. 9.00 – 16.00)
E-mail: info@xl-balloner.dk
Adresse: Morsbøl Skolevej 1, 7200 Grindsted (efter en aftale)
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website