logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Persondataforordning

Ønsker du oplyst, hvilken data vi opbevarer om dig, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Du bedes ligeledes anvende denne formular, såfremt du ønsker at gøre indsigelse over for, foretage ændringer i eller gennemføre en sletning af dine personoplysninger. Du skal blot angive dit navn, mail og evt. en kommentar, der uddyber din anmodning.

Du behøver ikke at angive en kommentar eller begrunde din anmodning. Så snart din anmodning er modtaget, vil du inden for kort tid modtage en fil med samtlige oplysninger, vi har registreret om dig, herunder eksempelvis navn, adresse, betalingsoplysninger mv. Ønsker du ikke at foretage dig yderligere, skal du blot undlade at besvare mailen. Hvis du ønsker at anmode om ændringer, fremsætte en indsigelse eller gennemføre en sletning af dine personoplysninger, bedes du venligst besvare mailen med din anmodning, således at vi kan behandle denne.

Alternativt kan du foretage en anmodning ved at kontakte via:

Email: info@xl-balloner.dk
Telefon: 20 82 80 47

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Hvis du ønsker at klage over XL BALLONERs behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.