logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

1 års fødselsdagspynt

pynt til fest

Skal du holde 1 års fødselsdag for dit eget barn, er det altid spændende med den første af slagsen. Det kan godt være, at den bette ikke forstår eller kan huske, hvad der sker omkring ham eller hende – men ikke desto mindre er det altid godt at gøre noget særligt ud af det.

Hos XL-Balloner hjælper vi mange af vores kunder med 1 års fødselsdagspynt i mange forskellige farver og temaer. Du kan finde et bredt udvalg af flot pynt, som er med til at skabe den ønskede stemning. Der er ingen tvivl om, at de inviterede vil sætte stor pris på, at de kan se, du har gjort noget ekstra ud det.

Ser vi nærmere på, hvad du kan pynte op med, er der mange muligheder. Det kommer helt an på, hvad du kan lide af farver, og hvad du fx har malet af farver på børneværelset. Naturligvis spiller barnets køn også en rolle, hvorfor blåt og lyserødt tema er oplagte kandidater. Du kan fx gøre brug af dug, servietter, tallerkener, balloner og meget i bl.a. Gurli Gris-tema.


Livet skal leves i farver

Allerede fra barns ben er det godt at lære de små, at livet skal leves i farver. Ser man på det legetøj, der bliver produceret i dag, bærer det tydeligt præg af mangeartede farver. I og med at vi bidrager til børnefødselsdage – i dette tilfælde 1 års fødselsdag – har vi nøje udvalgt et sortiment, der matcher til denne lejlighed. Gennemgående i hele vores webshop er noget for det barnlige hjerte, der sætter pris på især balloner.

Har du ambitioner om at holde den bedste 1 års fødselsdagsfest nogensinde, leverer vi gerne al den 1 års fødselsdagspynt, du har behov for. Vi levere naturligvis til døren og på ganske få hverdage, så du er klar til fx at pynte op i den kommende weekend.