logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Hvor kan man købe helium? En komplet guide

Hvor kan man købe helium

Hvis du planlægger en fest eller et arrangement, hvor du vil bruge balloner, er helium en nødvendighed. Det er det, der får ballonerne til at svæve og giver en festlig atmosfære. Men hvor kan du købe helium? I denne artikel vil vi guide dig gennem processen og give dig alle de oplysninger, du har brug for.


Køb den rigtige størrelse

Når du skal købe helium til dine balloner, er det vigtigt at overveje, hvor mange balloner du skal bruge, og hvad deres størrelse er. Hos os kan du finde helium til 30 og 50 balloner i størrelser på 23 cm. Hvis du har forskellige størrelser af balloner, kan du bruge vores heliumberegner til at finde ud af, hvor mange flasker du skal købe. Det er vigtigt at købe den rigtige størrelse, da du ikke vil løbe tør for helium midt i festen.


Køb billig helium til balloner lige her

Hos os kan du købe helium til dine balloner til en konkurrencedygtig pris og med hurtig levering. Vi tilbyder høj kvalitet helium, der opfylder EU-standarder. Du behøver ikke bekymre dig om at betale for meget for dit helium, da vores priser er konkurrencedygtige.


Hvordan bruger du en heliumflaske?

Det er nemt at bruge en heliumflaske til at fylde dine balloner. Du skal blot sætte ballonen på studsen, dreje på håndtaget, presse ned på den sorte tut, fylde ballonen, tage den af og binde en knude på den. Nu kan ballonen svæve i ca. 10 timer. Det er vigtigt at følge instruktionerne nøje for at undgå spild af helium og for at sikre, at dine balloner svæver længe nok til at gøre din fest til en succes.


Kvalitet på heliumflasker

Kvaliteten af heliumflasker er afgørende for, hvor godt dine balloner vil svæve. Vores helium fyldes op i EU efter standarder, og vores flasker kan holde i ubegrænset tid efter åbning. Det betyder, at du altid kan stole på kvaliteten af vores heliumflasker, når du køber hos os. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt dit helium vil være af høj kvalitet eller ej.


Brug vægte til dine balloner

Hvis du ikke ønsker, at dine balloner flyver væk, kan du bruge vægte til at holde dem nede. Vi tilbyder også ballonvægte, så du ikke behøver at tænke på at finde tunge genstande til at holde ballonerne nede. Det er vigtigt at bruge ballonvægte eller andre tunge genstande, hvis du vil undgå at miste dine balloner og skuffe dine gæster.


Forlæng flyvetiden af dine heliumballoner med Hi-Float

Hvis du vil have, at dine balloner skal holde sig flyvende i længere tid, kan du bruge Hi-Float. Hi-Float er en gel, der placeres inde i ballonen, før den fyldes med helium. Det forlænger ballonens flyvetid med op til 25 gange længere. Se vores video om, hvordan du bruger Hi-Float korrekt.


Oppustning af stor mængde balloner

Hvis du skal bruge en stor mængde balloner, kan det være billigere at leje en stor, ikke-engangs heliumflaske. Vi hjælper gerne med udlejning af industrielle heliumflasker. På den måde kan du nemt puste mange balloner op og spare penge på samme tid.


Konklusion

Nu ved du, hvor du kan købe helium til dine balloner. Hos os kan du finde den rigtige størrelse heliumflaske til dit arrangement, bruge vores heliumberegner til at finde ud af, hvor mange flasker du skal bruge, og få adgang.