logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Babyshower Tips

baby shower pynt

Lege og Quiz til Babyshower

Baby shower lege og quiz er en sjov og interaktiv måde at få alle gæsterne involveret og skabe en hyggelig stemning. En klassisk baby shower leg er at have en "hvem kan skifte bleen hurtigst" konkurrence, eller at gætte babyens vægt, køn eller fødselsdato. Du kan også have en quiz om mor og far, eller en kreativ udfordring til at skabe en gave til babyen, som kan give gode minder for både mor og gæster.


Mad til Babyshower

Ingen baby shower er komplet uden mad og drikke. Du kan vælge at servere enkle fingerfood eller lave en buffet, der passer til enhver smag. Du kan også lave en sød og kreativ dessert, såsom kage eller cupcakes dekoreret med babytilbehør som sutteflasker eller suttehoveder. Du kan også tilføje lidt ekstra sjov til din baby.


Pynt til Baby Shower

En baby shower er en fantastisk måde at fejre en ny kommende baby og mor til at være. En af de vigtigste dele af at arrangere en baby shower er at vælge den perfekte dekoration, der vil skabe en hyggelig og festlig atmosfære. Der er et utal af baby shower dekoration ideer, der kan tilpasses både dreng og pige, og som vil passe til enhver stil og budget. Læs videre for nogle inspiration og idéer til baby shower pynt.


Babyshower Pynt Piger

Hvis du fejrer en baby pige, er der en række søde og feminine dekorationer, du kan inkludere i din baby shower. Du kan fokusere på pink farver og tilføje søde blomster, som roser og nelliker, til din dekoration. Du kan også inkludere papirdekorationer, såsom papir pom-poms, som kan hænges op over bordet eller på væggen. Balloner med små bånd eller tylstrik omkring bunden kan også give en sød og festlig effekt. Her kan du finde stort udvalg af pynt til pige babyshower som passer rigtig fint til din fest


Babyshower Pynt Dreng

Hvis du i stedet fejrer en baby dreng, kan du tilføje blå og grønne farver og skabe en mere maskulin dekoration. Du kan dekorere med legetøjsbiler, dyrefigurer eller byggeklodser og skabe en hyggelig og eventyrlig atmosfære. Du kan også bruge blå balloner eller hænge en blå banner på væggen. Her finder du også vores udvalg af festartikler til drengs babyshower.


Babyshower Balloner

Balloner er en perfekt måde at skabe en festlig og farverig atmosfære til baby shower. Du kan vælge traditionelle lyserøde og blå balloner, eller du kan vælge mere sofistikerede og elegante farvekombinationer, såsom guld og hvid, sølv og pink, eller grøn og brun. Balloner kan også dekoreres med små bånd, tyl eller papirblomster, eller du kan bruge dem som et kreativt element i en ballonbue.