logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Ballonport

ballonport

Ballonporte er den perfekte måde at byde dine gæster velkommen til dit event på. Hvad end det er en privat fest eller eksempelvis åbningen af din nye butik, er det helt ideelt at få lavet en ballonport eller såkald ballonbue, som – måske ligefrem sammen med en rød løber – kan være med til at hilse gæsterne velkommen. Er det i privaten, kan du få den lavet i dine yndlingsfarver eller farver, som passer til festens tema, og er det til åbningen af en butik, er det helt oplagt at få ballonporten lavet i samme farver som butikkens logo. Du kan nemlig tilpasse en ballonport lige nøjagtigt til dine specifikke behov og ønsker.

Som æresport er det også en mulighed at skifte den klassiske model ud med en i ballonbue. Det er en anderledes og kreativ måde at gøre det på, og det vil der helt sikkert være mange gæster, der sætter pris på. Hvad end det er til selve brylluppet eller til eksempelvis fejringen af guld- eller sølvbrylluppet, kan det være sjovt at gøre noget lidt ud over det sædvanlige for at fejre det smukke par. Det kan du vælge at gøre med en fin ballonport.


Forskellige stiller farver og størrelser

Når du laver din ballonport, vælger du forskellige farver og størrelse. Du kan altså tilpasse porten, så den passer til den specifikke situation, og dermed er det altid muligt at få lavet en ballonport, som er helt perfekt. Hvis du vil gøre noget særligt ud af festen, er det altså oplagt at få lavet en ballonport.

Vi har et stort udvalg af ballonbuer og balloner i butikken hvilken kan du bruge for at lave en flot ballon port. Ballonport stativet er ca 6 m og du skal bruge ca 150 balloner i str. 30 cm.
Balloner kan pustes op til ca 25 cm.
Ballonerne til en ballonport eller ballobue skal pustes op med luft.
Du kan bruge en standard ballonpume eller elektriske ballonpumpe for at puste dine balloner op.
Ballonenren kan pustes dagen før da de holder luft i mange dage.
Vi anbefaler den elektriske pumpe, da du kan spare tid på den måde.


Har du brug for vores hjælp for at lave ballon port til dit arrengemet- hjælper vi gerne med det!


Vi arbejde med private og erhverv kunde i hele Danmark.
XL-balloner har mange års erfaring med balloner og har mange tilfredse kunder i hele lande.
Læs mere om ballonbuer her

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website
OK
Privatlivspolitik