logo
Gratis fragt ved køb over 400 kr. Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Sikker betaling Sikker betaling
Levering 1-2 Hverdage Levering 1-2 Hverdage
Fragt fra 39 kr. Fragt fra 39 kr.

Hvor længe flyver heliumballoner

Hvor længe flyver heliumballoner

Heliumballoner forårsager altid glæde, overraskelse og fryd. Både voksne og børn vil blive glade for at modtage dem som gave. Et moderne udvalg af sådanne balloner giver dig mulighed for at konkretisere forskellige kreative ideer ved festlige begivenheder. Men selv de dyreste balloner vil ikke flyve for evigt. Hi-Float behandling vil hjælpe med at forlænge deres levetid.

De fleste af heliumballoner er lavet af latex, dens sammensætning har en elastisk, men porøs tekstur, så luftpartikler begynder at passere over tid. På grund af denne funktion kan smukke flyvende balloner ikke "leve evigt". Hvis den ikke bliver behandlet, vil ballonen flyve fra 12 til 72 timer.

Hi-Float: et produkt, der forlænger levetiden for heliumballoner

Der er et særligt Hi-Float-værktøj, der til tider vil hjælpe med at udvide ballonernes flyvertid. I sin sammensætning ligner den en polymer væske. Det påføres indersiden af ​​ballonen og ballonen skal pustes op med helium. Så snart stoffet tørrer op, dækkes ballonen indefra med en film, der forhindrer helium i at sive gennem latexskallen. Takket være Hi-Float vil ballonerne være i stand til at behage deres former i 3-5 dage.
For runde balloner er en sådan behandling enkel og bekvem, men det er sværere at behandle bolde af atypiske former med flydende plast. Hi-Float er giftfri, ikke brændbar og kan let fjernes med vand, hvis den ved et uheld kommer på en overflade. Folieballoner flyver længere, omkring 1-4 uger. I denne forbindelse er det ikke nødvendigt at behandle folie balloner med Hi-Float.

Hvad bestemmer varigheden af ​​ballonernes flyvetid?

Udover behandlingen med Hi-Float er der mange andre faktorer, der påvirker varigheden og kvaliteten af ​​ballonernes holdbarhed. Disse omfatter:

  • udsættelse for direkte UV-stråler;
  • overdreven oppustning af latexballoner;
  • høj luftfugtighed i de rum, hvor ballonen er placeret;
  • ophold under forhold med skarpe temperaturændringer.

Generelt, hvis du planlægger at nyde ballonarrangementer i lang tid, skal du bruge Hi-Float-behandlingen. Hvis du vil sende balloner op i himlen efter festen eller er du bruger i dem i en kort periode, så kan du undvære specialudstyr.